Wilsumer Berge Vastgoed
duurzame vakantiewoning kopen

Investeren in een duurzame vakantiewoning

 • Duurzame Nature Lodges
 • Met opties voor wellness
 • Professionele verhuurorganisatie

Duurzaam vakantiehuis kopen in Duitsland

Heeft u altijd al willen investeren in een prachtige vakantiewoning in Duitsland? Ontdek dan de duurzame Nature Lodges van Wilsumer Berge Vastgoed! Onze lodges zijn volledig elektrisch en voorzien van een warmtepomp. Dat bespaart veel energie, dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Wanneer u investeert in een luxe en duurzame lodge geniet u van een zorgeloze investering met een aantrekkelijk rendement. Onze professionele verhuurorganisatie neemt u hierbij alle zorg uit handen. Wilt u hier meer informatie over? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan.

Bekijk onze duurzame vakantiewoningen:

Uw duurzame vakantiewoning

Wilsumer Berge biedt luxe vakantiewoningen in de natuur van Duitsland. Onze Nature Lodges zijn gebouwd met oog voor duurzaamheid. Zo zijn ze voorzien van een warmtepomp en volledig elektrisch. Bovendien zorgen de hoge kwaliteit van afwerking en de goede isolatie ook voor lage energiekosten. Onze Nature Lodges zijn geschikt voor maximaal 6 personen en stijlvol ingericht in Scandinavische stijl. Een aantal van onze vakantiehuizen beschikt over een heerlijke sauna of hottub. U kunt 10 weken per jaar zelf recreëren in uw duurzame vakantiewoning, de rest van het jaar wordt deze verhuurd door onze ervaren verhuurorganisatie. Hierbij wordt u volledig ontzorgd.

Onze Nature Lodges:

 • Volledig elektrisch
 • Voorzien van een warmtepomp
 • Goed geïsoleerd
 • Stijlvol ingericht
 • Optioneel met sauna of hottub
 • Geschikt voor maximaal 6 personen

Uw investering in een luxe Nature Lodge

Bij Wilsumer Berge kunt u investeren in een duurzame vakantiewoning voor de verhuur. Het onderhoud en beheer wordt geheel verzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. U ontvangt een gegarandeerd netto rendement van 6% op uw duurzame vakantiewoning. De inkomsten worden automatisch afgeschreven. Dat is dus zorgeloos genieten van uw duurzame investering! Bovendien betaalt u in Duitsland slechts 5% overdrachtsbelasting ten opzichte van de 10,4% in Nederland. Onbezorgd beleggen doet u dus bij Wilsumer Berge!

  Professionele verhuurorganisatie
  Gegarandeerd netto rendement van 5%
  Duurzame en luxe vakantiewoningen

Hier vindt u Wilsumer Berge:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

• Wat zijn de voordelen van investeren in Duitsland?

Investeren in een vakantiewoning in Duitsland heeft vele fiscale voordelen. Zo profiteert u onder andere van slechts 5% overdrachtsbelasting en betaalt u geen rendementsheffing of belasting over verhuurinkomsten.

• Word ik begeleid in het Nederlands bij mijn investering?

Bij de aanschaf van uw duurzame vakantiewoning wordt u volledig in het Nederlands begeleid door ons. Indien wenselijk kunt u ook begeleid worden door een Duitse fiscalist. Tijdens uw aankoopproces kunt u met al uw juridische vragen bij ons terecht.