Wilsumer Berge Vastgoed
Omgeving

Surroundings

  • Verschillende fiets- en wandelroutes
  • Bosrijk landschap
  • In de buurt van kasteel Bentheim

Ervaar de bosrijke omgeving

Welkom bij Wilsumer Berge: een oase van rust en natuur. Hier, te midden van een bosrijk landschap, vind je de perfecte ontsnapping aan de alledaagse drukte. Zodra je de deuren van je vakantiewoning opent, word je verwelkomd door het vrolijke gezang van vogels en sta je oog in oog met de natuur die zich voor je uitstrekt. De aanblik van deze omgeving geeft je een gevoel van verwondering. Onze vakantiewoningen bieden een unieke kans om te genieten van deze bijzondere plek. Elk verblijf is zo ontworpen dat je optimaal kunt profiteren van deze omgeving. Vanuit je woning kijk je uit over de natuur, een adembenemend schouwspel dat elke dag opnieuw betovert. Jaarrond een prachtig aangezicht met de veranderende seizoenen. 

 
Uitzicht omgeving

In de buurt

Around park: 30km

Wildlands zoo Emmen

Een van Nederlands mooiste dierentuinen bevindt zich op zo'n 40 km afstand van Wilsumer Berge. Een heerlijk dagje uit voor het hele gezin!
Around park: 35km

Tea House Dennenoord

Een super knus thee huis op een van de mooiste locaties, Theehuis Dennenoord! Een knus houten pandje uit 1921 waar u kunt genieten van een heerlijke high tea.
Around park: 15km

City visit Nordhorn

Nordhorn is een Duitse stad waar men heerlijk kan shoppen, eten en cultuur snuiven op zo'n 20 km afstand van Wilsumer Berge.
Around park: 35km

Swimming pool area Uelsen

Tijd voor een duik? Uelsen beschikt over een binnen- en buitenzwembad waardoor men het hele jaar daar kan zwemmen!

Experience the area

Neem contact met ons op

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum

Tel: +31 (0) 85 77 30 009

info@wilsumerberge.de

Secured by reCaptcha, privacy policy and terms of service apply.

Hier vindt u Wilsumer Berge: