Wilsumer Berge Vastgoed
Investeren in vakantiewoning

Care-free investing, guaranteed yield

  Slechts 5% overdrachtsbelasting
  Geen vermogensheffing van toepassing (box 3)
  5 jaar lang vast nettorendement van 6% per jaar
  Jaarlijkse afschrijving als aftrekpost voor inkomstenbelasting
 

Bekijk ons aanbod:

 

Investing in Wilsumer Berge

Swipe voor meer foto's → 

Belangrijke fiscale informatie

Veel Nederlanders beleggen in een vakantiehuis in Duitsland vanwege de fiscale voordelen en het rendement van de vakantiewoningen. Het is daarbij wel belangrijk om u goed te laten informeren. Bij Wilsumer Berge Vastgoed wordt u volledig in het Nederlands begeleid, maar mét de volledige kennis van de Duitse fiscaliteiten.

  Vast of variabel rendement

  U kunt bij Wilsumer Berge kiezen voor een vast rendement of voor een variabel rendement. De netto huurinkomsten ontvangt u per kwartaal.

  Koopgrond of pacht

  U kunt bij ons een kavel eigen grond kopen vanaf € 51.000,- excl. btw. Heeft u liever een lagere instapprijs, dan kunt er voor kiezen om de gewoon te pachten. U pacht de grond dan voor een periode van 10 jaar.

  Nederlandse begeleiding

  Bij de aankoop van uw woning wordt u volledig begeleid in het Nederlands door ons, dat is wel zo makkelijk. U kunt gedurende uw aankoopproces dus altijd bij ons terecht met (juridische) vragen. Ook op fiscaal gebied zorgen wij gedegen begeleiding van een Duitse fiscalist.

Bekijk de ligging Wilsumer Berge:

Receive our brochure

Do you need more information? Request the brochure without obligation and receive further information on the various lodges, the park and investment opportunities.

This is where the brochure will be sent.
Secured by reCaptcha, privacy policy and terms of service apply.