• Prachtige lodges op een unieke plek
 • Zorgeloos beleggen
 • Professionele en betrouwbare verhuur

Ontdek Wilsumer Berge: een luxe en duurzaam vakantiepark

Op nog geen 15‭ ‬minuten rijden, vlak over de grens bij Ootmarsum en Hardenberg, vindt u Wilsumer Berge‭. ‬The Valley vormt een nieuw, exclusief gedeelte dat direct aansluit op het bestaande park‭. ‬Van alle faciliteiten van Park Wilsumer Berge‭, ‬zoals horeca‭, ‬activiteiten, bewaking en beheer‭, ‬kan gebruik worden gemaakt‭. ‬In het vakantiepark ligt een unieke recreatieplas met een groot zandstrand‭, ‬een sfeervol terras en een gezellig en smaakvol restaurant‭. ‬Dé perfecte plek om te investeren in een luxe en duurzaam vakantiehuis!

 
 
 

Ervaar de bosrijke omgeving

Dit vakantiepark is gelegen in het Duitse Grafschaft Bentheim‭, ‬een regio die bekend staat om haar natuurrijke omgeving‭; ‬schitterende bossen‭, ‬uitgestrekte heidevelden‭, ‬valleien en Kasteel Bentheim‭.‬ Hier kunt u‭ ‬als eigenaar, of kunnen uw huurders heerlijk wandelen en fietsen‭.‬ Naast het grote aantal wandel‭- ‬en fietsroutes, zijn er in de omgeving een aantal attractieparken‭, ‬bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden te bezoeken‭. Bekijk de idyllische dorpjes in de omgeving of breng een bezoekje aan dierentuin Nordhorn. Wat deze omgeving zo bijzonder maakt, is dat het net over de grens ligt, zo voelt het als thuis, maar bent u toch in het buitenland op vakantie. De unieke combinatie van natuur en cultuur maakt Grafschaft Bentheim tot de ideale omgeving om te investeren in uw vakantiewoning.

In the area

Discover our projects

 
 

Facilities at Wilsumer Berge

  Campingwinkel
  Recreatieplas met zwembad
  Restaurant 'Pazzi am See'
  Fietsverhuur
  Adventurehal
  Sportactiviteiten
 

Uw investering in een vakantiehuis

Als u wilt beleggen of investeren in een luxe vakantiehuis, is Wilsumer Berge dé plek voor u! Onze lodges zijn duurzaam, karaktervol en liggen in een bosrijk gebied dat erg populair is bij toeristen. Wilsumer Berge verzorgt het onderhoud en technisch beheer van het park, hierdoor wordt u volledig ontzorgd en kunnen uw huurders genieten van een onbezorgde vakantie. U ontvangt elk kwartaal automatisch de netto huurinkomsten. Dat is pas zorgeloos beleggen!

 
 
 

Investeren bij Wilsumer Berge:

 • Duurzame Nature Lodges
 • Professionele verhuur
 • Zorgeloos investeren
 • Betrouwbare organisatie
 • Altijd controle over uw vakantiewoning
 • Samenwerking met touroperators
 
 

Invest

 

Contact us

Zum Feriengebiet 1
49849 Wilsum

Phone +49 (0)5945 99 55 80

roger@wilsumerberge.de

 
 

Hier zijn wij te vinden: